FAQ

Hoe lang duurt het, voor de website klaar is?

- Normaal gesproken is je website binnen een week klaar!

Wat is een CMS?

- Een Content Management Systeem (CMS) is een complex website-systeem, waarbij inhoud en design van elkaar gescheiden zijn. De Inhoud kan relatief eenvoudig worden vervangen in een editor, die er een beetje als een textprogramma uitziet. Dat gaat meestal goed, maar, zoals ook bij een textprogramma, willen de nieuwe foto’s niet altijd daarheen, waar jij het wil. Als je daar goed mee kan omgaan, neem je het eenvoudigste en goedkoopste pakket bij je website, daar zijn dan het design, de domein en het hosting dan al bij inbegrepen.
Al naar behoefte kan je ook de inhoud door ons laten actualiseren; dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar! Passende deals vindt je hier.

Waarom zijn die systeemupdates nou zo belangrijk?

- Wel, een CMS is een geweldige uitvinding, maar de codering van het systeem (de programmeertaal) is altijd een dankbaar doel voor hackers. De ontwikkelaars stuiten steeds weer op tot dan toe onbekende veiligheidsproblemen en daarom moeten CMS, net als je computer besturingssysteem, altijd up-to-date gehouden worden. Daarom is dit bij alle deals bij ons in de prijs inbegrepen.

Waarom kan ik niet mijn eigen hosting-aanbieder kiezen?

- U kent dat wel; probleempje? Even mijn ISP (Internet Service Provider) bellen. Vervolgens een half uur in de wacht staan, dan nog geen adequaat antwoord. Als wij dat voor u doen, kost dat tijd, die u ons moet betalen. Wij hebben gekozen voor een vaste, betrouwbare service, waarbij zeer veel mogelijk is, waarbij wij de instellingen goed kennen, zodat bij eventuele problemen meteen kan worden ingegrepen.

Kan ik zelf een dienstenpakket samenstellen?

- Dat is natuurlijk mogelijk. 

Wat zijn patches en waarvoor zijn die nodig?

- Patches zijn updates, die de veiligheid van het systeem dienen. Net als het besturingssysteem van uw computer, heeft een CMS ook regelmatig updates/patches nodig om hackers buiten de deur te houden.